Sprängskiss | Golf IV -99 ??

Tja! Har köpt bodykit till mitt blåbär..som snart ska in på målning. Och tänkte därefter montera det som ni kanske förstår! Nu till frågan: Vet ni vart fram & bak spoiler sitter skruvad, så att bort plocking blir enklare (slippa leta och svära så mycket) alt. nån som har en sprängskiss kanske? Bilmetro vet jag har..men alla hjälp och förslag mottages gärna!



Svar på inlägget: Sprängskiss | Golf IV -99 ??



Fram sitter i hjulhusen med 3 eller 4 skruv på varje sida sen så plockar du bort grillen så sitter det skruv i krockbalken, så plockar du bort luft in tagen i fronten så sitter den där sen ska det bara va och plocka av. Bak så har jag inte plockat av men om jag inte är helt ute och cyklar så sitter dom i hjulhusen, under vi så sitter det ett par skruvar, så ska man plocka bort bakljusen så sitter det skruv där och pilla bort listerna på kofångare så sitter det nog skruv där också.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka